Een smaak verhelderende rondleiding in één van de oudste brouwerijen van Brussel, op donderdag 21 februari 2019.
Neem een geschiedenis-duik in de 'buik' van Brussel. Smeuïge verhalen over viswijven en andere boeiende personages, door Lucas Catherine op dinsdag 26 en donderdag 28 maart 2019.
Het traject 'Smaken van Brussel' neemt je tot maart 2019 op culinaire ontdekkingsreis. In september zetten we de yam-wortel op het menu.
Brussel heeft een bloeiende cafécultuur. Wil je ook weten waar al die Brusselse cafés zich bevinden? Stap mee op donderdag 11 of 25 oktober 2018.
Boter bij de Vis. Voeding in Brussel tijdens de Eerste Wereldoorlog. Een lezing door Brecht Demasure, op dinsdag 20 november 2018.
Geef je ogen de kost want voor één keer kan je ook piepen achter het gordijn. Rondleiding op dinsdag 4 december 2018.
Kleine eters in de grote stad: jong en oud kan mee op rondleiding en zich daarna uitleven in het doe-atelier, op woensdag 9 januari 2019.