Workshop hammamrituelen en bezoek expo

Deel deze pagina

Het traditioneel hammamritueel is een sensatie voor lichaam en geest. Het gaat niet slechts om het reinigen van het lichaam, het is werkelijk een sensatie voor alle zintuigen. Warmte, vochtigheid, schuim, geur en aanrakingen leiden tot een kunstwerk van lichamelijke ontspanning. De hammamrituelen zijn gebaseerd op de oude en oosterse badtradities.

Nagiba Ben Rhouma is zaakvoerster van een eigen wellness-en schoonheidsinstituut ‘Riad Nagiba’. Al sinds haar zestiende heeft Nagiba een passie voor wellness en lichaamsverzorging. Naast haar studies farmaceutische wetenschappen, schoonheidszorg en visagie volgde ze in Parijs gespecialiseerde opleidingen. Riad Nagiba is geen traditioneel wellnessinstituut maar brengt sfeervolle hammamcultuur. De nadruk ligt op de typische Tunesische hammamcultuur.

Een initiatief van Nakhla vzw. In samenwerking met Amsab-ISG, FARO, Erfgoedcel Brussel , FMV, Vormingplus Citizenne,  AL.ARTE vzw  Universiteit Gent,  KULeuven, Darna, KMKG, Davidsfonds, Riad Nagiba, Le RIAD HAMMAM & Hammam Lovina SPA, Huis van Culturen/Maison des Cultures, MoMuse.

 

Workshop hammamrituelen en bezoek expo

 • Wanneer

  do 12 maart 2020 (max. 10 personen)
  di 17 maart 2020

 • Uur

  do 12 maart: 13:30-15:30
  di 17 maart: 18:00-20:00

 • Waar

  Huis van Culturen, Mommaertsstraat 4 te 1080 Brussel

 • Prijs

  20 euro
  Vooraf betalen door overschrijving of factuur, met vermelding van naam, activiteit, datum en aantal deelnemers.
  Overschrijven op naam van Nakhla vzw, op rekeningnummer BE66 0012 9954 2443.

 • Inschrijven

  inschrijvingen@erfgoedbrussel.be
  Vermeld bij inschrijving je naam, aantal aanwezigen, datum en activiteit.