Bezoek hammam Lovina Spa en de expo

Deel deze pagina

In het majestueuze kader van Tour & Taxis in Brussel is Lovina Spa gevestigd. Dit voormalige 19de eeuwse Koninklijk Pakhuis, sierlijk gerenoveerd, herbergt nu een authentieke traditionele 800m² grote hammam, een gelukkig huwelijk tussen de prachtige architectuur van het gebouw en de meest originele materialen uit de Marokkaanse traditie.

Een bezoek aan de hammam, het eeuwenoude badritueel - letterlijk heetwaterbron -, is een van de meest zalige wellness ervaringen die je zal beleven. Maak een sprong terug in de tijd, neem plaats in de Marokkaanse geïnspireerde hammam en voel het weldadige effect van vochtige stoom op je huid. De warmte van de hammam zal je als een heerlijk zacht dekentje omarmen. Laat je lichaam en geest genieten van een diepe ontspanning.

Praktisch 
Activiteit enkel voor mannen.

Een initiatief van Nakhla vzw. In samenwerking met Amsab-ISG, FARO, Erfgoedcel Brussel, FMV, Vormingplus Citizenne, AL.ARTE vzw Universiteit Gent, KULeuven, Darna, KMKG, Davidsfonds, Riad Nagiba, Le RIAD HAMMAM & Hammam Lovina SPA, Huis van Culturen/Maison des Cultures, MoMuse.

 

Bezoek hammam Lovina Spa en de expo