Workshop arganolie en geleid bezoek expo

Deel deze pagina

Arganolie wordt zowel als cosmetisch middel als in de keuken gebruikt bij het kruiden van gerechten. Maar wat is nu het geheim van arganolie en hoe gebruik je deze bijzondere en zeldzame olie? Nagiba geeft in deze workshop de belangrijkste voordelen en gebruiken mee. We gaan ruiken, proeven en smeren. De eeuwenoude recepten van de Amazigh-Berbers dragen bij tot een betere gezondheid en een mooiere huid.

Nagiba Ben Rhouma is zaakvoerster van een eigen wellness-en schoonheidsinstituut ‘Riad Nagiba’. Al sinds haar zestiende heeft Nagiba een passie voor wellness en lichaamsverzorging. Naast haar studies farmaceutische wetenschappen, schoonheidszorg en visagie volgde ze in Parijs gespecialiseerde opleidingen. Riad Nagiba is geen traditioneel wellnessinstituut maar brengt sfeervolle hammamcultuur. De nadruk ligt op de typische Tunesische hammamcultuur.

Een initiatief van Nakhla vzw. In samenwerking met Amsab-ISG, FARO, Erfgoedcel Brussel , FMV, Vormingplus Citizenne,  AL.ARTE vzw  Universiteit Gent,  KULeuven, Darna, KMKG, Davidsfonds, Riad Nagiba, Le RIAD HAMMAM & Hammam Lovina SPA, Huis van Culturen/Maison des Cultures, MoMuse.

 

Workshop arganolie en geleid bezoek expo

 • Wanneer

  zaterdag 7 maart 2020 (max. 20 personen)

 • Uur

  13:30-15:30

 • Waar

  Huis van Culturen, Mommaertsstraat 4 te 1080 Brussel

 • Prijs

  20 euro
  Vooraf betalen door overschrijving of factuur, met vermelding van naam, activiteit, datum en aantal deelnemers.
  Overschrijven op naam van Nakhla vzw, op rekeningnummer BE66 0012 9954 2443.

 • Inschrijven

  inschrijvingen@erfgoedbrussel.be
  Vermeld bij inschrijving je naam, aantal aanwezigen, datum en activiteit.